Concursuri

Timp de o săptămână au avut loc numeroase întreceri în aer liber, iar copiii au promovat ecologia. Nici părinții nu au stat degeaba. O echipă de mămici a dansat în aer liber, iar trupa Princess, care activează în cadrul Palatului Copiilor, și-a desfășurat antrenamentul în Grădina Publică din Galați, angrenând și vizitatorii în exercițiile de aerobic.

ANA ARHIRE, COSMIN BARDAS , MATEI ARHIRE elevi ai cercului de Muzică instrumentală, coordonator prof. Manolache Alexandra, din cadrul Clubului Copiilor Tecuci, au fost invitati să cânte la Festivalul International al Aforismului. Felicitări!!!

Elevele cercului de ”Gimnastică ritmică ” de la Palatul Copiilor Galați, coordonat de doamna profesor Felea Gianina, au participat în data de 4 noiembrie 2022 la Festivalul Concurs Internațional de Ștafete, Parcursuri Aplicative și Dans de la Vaslui, organizat de Colegiul Economic ”Anghel Rugină” și Asociația Județeană Sportul Pentru Toți din Vaslui.

Nu se puteau întoarce decât așa cum ne-au obișnuit cu premiile cele mai mari. Felicitări fetelor!!!!

Felicitări doamnei profesor Felea Gianina pentru dragostea, dedicația și munca depusă alături de copii în fiecare zi

Munca, perseverenta, devotament!

Facem loc în raftul cu premii și pentru cele câștigate sambata ,12 noiembrie la concursul național NDA ART-FESTIVAL, Bacău, desfășurat la Ateneu Mihail Jora. O zi plină de emoții, dar cu multe premii

4 locuri I, 1 loc II.

Trofeul pt cele mai frumoase costume tiganesti și dans ( mulțumim Mona Minchici )

Trofeul pentru cea mai tare Galeriile!!!!